Halle de Hond Tshirt

€ 24,50

Halle de Hond is stoer en waakzaam. Hij heeft oog voor kleine dingen en beschermt het goede. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. In het shirt zitten onderdelen van flock, wat voelt als fluweel. 


Klik hier voor de verwante producten van Halle de Hond zoals broodtrommels, sweaters, shirts, knuffels, etc

Kleur
Pasvorm
Grootte
  • Veilig betalen en bestellen. Veilig betalen en bestellen.
  • Levering thuis binnen 1-2 werkdagen. Levering thuis binnen 1-2 werkdagen.
  • Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk. Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk.

Halle de Hond is stoer en waakzaam. Hij heeft oog voor kleine dingen en beschermt het goede. Halle maakt deel uit van onze Ole Hansom dierenserie. Zijn vastberaden blik en opvallende shirtje geeft hem veel zelfvertrouwen. Samen met zijn andere dierenvriendjes woont hij op het eiland Knude. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Delen van het t-shirt zijn van flock gemaakt. Oftewel een laag over het shirt. Het shirt wordt volledig met de hand gemaakt. Om het Halle de Hond t-shirt  te maken zijn eerst de blaadjes van de struiken en Halle zelf geprint door een katoenprinter. Daarna is er voor Halle een trui met stippen gemaakt van Flock, zodat zijn truitje lekker fluweelachtig aanvoelt. Halle heeft op zijn hoofd een zwart petje, dat ook gemaakt is van flock en daardoor lekker zacht aanvoelt.

Elk shirt wordt handgemaakt in onze studio en kunnen daardoor per stuk licht afwijken van de foto's. Geen massaprodukties bij ons, alleen maar aandacht voor een uniek produkt!

Maattabel
Indien u wilt weten hoe breed en hoog onze textiel valt bekijk dan onze online maattabel.

Handgemaakt

Al onze prints worden gemaakt in onze studio in Nederland. Wij doen niet aan massaproduktie. Omdat de produkten met de hand worden gemaakt i.p.v. machinaal in grote oplagen, kan er tussen de diverse maten shirts kleine verschillen zitten in de positionering van het artwork. Deze verschillen zijn uiteraard minimaal en zullen pas opvallen als je de shirts naast elkaar zou leggen. Onze produkken worden per stuk gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van zo'n 2 dagen.

Gebruikte inkten en wasbaarheid

De inkten die wij gebruiken voor de afdrukken zijn watergebaseerd pigment inkten. Deze zijn Oeko-Tex gecertificeerd en kennen een hoge wasbaarheid.

Wij adviseren binnenste-buiten wassen op maximaal 30 graden en geen gebruik van wasverzachters (tegenwoordig al vaak in het wasmiddel aanwezig). Verder niet machinaal drogen voor een maximale levensduur van de print. Bij strijken niet over de print heen strijken.

Bio-katoene shirts
Waar mogelijk gebruiken wij biokatoene materialen. Nog niet voor alle shirts is dit mogelijk. Biokatoen is normaal hoogwaardig katoen maar het produktieproces is anders tov normaal katoen. Hierdoor is bijvoorbeeld minder water nodig voor de produktie ervan en zijn ook gebruikte middelen natuurvriendelijk. De shirts kennen een universele pasvorm met een bredere halslijn als ook een specifieke meisjes pasvorm. Het katoen is zacht en elastisch en zorgt voor een comfortabel gevoel. Al onze shirts, sweaters en polo's worden eerlijk geproduceerd en gecontroleerd bij onze toeleveranciers. 

OH0003-HALLEDEHOND-TS-KM

Datasheet

Produktievorm
Handmatig
Gelimiteerde oplage
Ja
Materiaal
Bio-katoen
1e laag print
Watergebaseerde pigmentinkt
2e laag print
Borduren
Thema
Dieren
Ontwerp van
Ole Hansom studio

Specifieke referenties