Abe de Aap T-shirt

€ 24,50

Abe de Aap is het ondeugende aapje dat je continu knuffelt. Abe knuffelt je shirt de hele dag en is altijd bij je.  Samen met zijn andere dierenvriendjes woont hij op het eiland Knude. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een biokatoene shirt. In dit t-shirt is het materiaal flock gebruikt. dit geeft een fluweel gevoel. Het shirt is daarmee uniek en volledig handgemaakt. 

Klik hier voor de verwante producten van Abe de Aap zoals broodtrommels, sweaters, shirts, knuffels, etc

Kleur
Pasvorm
Grootte
  • Veilig betalen en bestellen. Veilig betalen en bestellen.
  • Levering thuis binnen 1-2 werkdagen. Levering thuis binnen 1-2 werkdagen.
  • Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk. Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk.

Abe de Aap is het  ondeugende aapje dat je continu knuffelt. Abe de Aap maakt deel uit van onze Ole Hansom dierenserie. Abe knuffelt je shirt de hele dag en is altijd bij je.  Samen met zijn andere dierenvriendjes woont hij op het eiland Knude. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Om het shirt van Abe de Aap te maken worden eerst varens op het shirt geprint door een katoenprinter. Vervolgens is Abe de Aap op het shirt geprint. Nadat Abe en de varens zijn gedroogd is er een wit met rode strepen truitje voor Abe gemaakt van Flock, zodat zijn trui lekker fluweelachtig aanvoelt. 

Wassen

Binnenstebuiten wassen op maximaal 30 graden, geen wasverzachter gebruiken en geen droger, zodat Abe de Aap zijn kleuren behoudt! Ontwerp uit 2018 in diverse kleuren beschikbaar. Elk shirt wordt handgemaakt in onze studio en kunnen daardoor per stuk licht afwijken van de foto's. Geen massaprodukties bij ons, alleen maar aandacht voor een uniek produkt!

Maattabel
Indien u wilt weten hoe breed en hoog onze textiel valt bekijk dan onze online maattabel.

Handgemaakt

Al onze prints worden gemaakt in onze studio in Nederland. Wij doen niet aan massaproduktie. Omdat de produkten met de hand worden gemaakt i.p.v. machinaal in grote oplagen, kan er tussen de diverse maten shirts kleine verschillen zitten in de positionering van het artwork. Deze verschillen zijn uiteraard minimaal en zullen pas opvallen als je de shirts naast elkaar zou leggen. Onze produkken worden per stuk gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van zo'n 2 dagen.

Gebruikte inkten en wasbaarheid

De inkten die wij gebruiken voor de afdrukken zijn watergebaseerd pigment inkten. Deze zijn Oeko-Tex gecertificeerd en kennen een hoge wasbaarheid. Wij adviseren binnenste-buiten wassen op maximaal 40 graden en geen gebruik van wasverzachters (tegenwoordig al vaak in het wasmiddel aanwezig). Verder niet machinaal drogen voor een maximale levensduur van de print. Bij strijken niet over de print heen strijken.

Bio-katoene shirts
Waar mogelijk gebruiken wij biokatoene materialen. Nog niet voor alle shirts is dit mogelijk. Biokatoen is normaal hoogwaardig katoen maar het produktieproces is anders tov normaal katoen. Hierdoor is bijvoorbeeld minder water nodig voor de produktie ervan en zijn ook gebruikte middelen natuurvriendelijk. De shirts kennen een universele pasvorm met een bredere halslijn als ook een specifieke meisjes pasvorm. Het katoen is zacht en elastisch en zorgt voor een comfortabel gevoel. Al onze shirts, sweaters en polo's worden eerlijk geproduceerd en gecontroleerd bij onze toeleveranciers. 

OH0013-ABEDEAAPSPECIAL-TS-KM

Datasheet

Produktievorm
Handmatig
Gelimiteerde oplage
Ja
Materiaal
Bio-katoen
1e laag print
Watergebaseerde pigmentinkt
2e laag print
Borduren
Thema
Dieren
Ontwerp van
Ole Hansom studio

Specifieke referenties