Uil

€ 24,50

Uil is een longsleeve t-shirt in de maten 50-92. Uil is geprint en heeft geborduurde details. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Ontwerp uit 2019 in diverse kleuren beschikbaar. Elk shirt wordt handgemaakt in onze studio en kunnen daardoor per stuk licht afwijken van de foto's. Geen massaprodukties bij ons, alleen maar aandacht voor een uniek produkt! 

Kleur
Pasvorm
Grootte
  • Veilig betalen en bestellen. Veilig betalen en bestellen.
  • Levering thuis binnen 1-2 werkdagen. Levering thuis binnen 1-2 werkdagen.
  • Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk. Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk.

Uil is het eerste produkt uit onze babylijn 2019. Het is een longsleeve t-shirt in de maten 50-92. Het lijf van uil is geprint. Het lijntje langs zijn lijf, zijn ogen en pootjes zijn geborduurd. Hierdoor krijgt uil een schattige uitdrukking. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Ontwerp uit 2019 in diverse kleuren beschikbaar. Ook als rompertje beschikbaar.  Elk shirt wordt handgemaakt in onze studio en kunnen daardoor per stuk licht afwijken van de foto's. Geen massaprodukties bij ons, alleen maar aandacht voor een uniek produkt!

Maattabel
Indien u wilt weten hoe breed en hoog onze textiel valt bekijk dan onze online maattabel.

Handgemaakt

Al onze prints worden gemaakt in onze studio in Nederland. Wij doen niet aan massaproduktie. Omdat de produkten met de hand worden gemaakt i.p.v. machinaal in grote oplagen, kan er tussen de diverse maten shirts kleine verschillen zitten in de positionering van het artwork. Deze verschillen zijn uiteraard minimaal en zullen pas opvallen als je de shirts naast elkaar zou leggen. Onze produkken worden per stuk gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van zo'n 2 dagen.

Gebruikte inkten en wasbaarheid

De inkten die wij gebruiken voor de afdrukken zijn watergebaseerd pigment inkten. Deze zijn Oeko-Tex gecertificeerd en kennen een hoge wasbaarheid. Wij adviseren binnenste-buiten wassen op maximaal 30 graden en geen gebruik van wasverzachters (tegenwoordig al vaak in het wasmiddel aanwezig). Verder niet machinaal drogen voor een maximale levensduur van de print. Bij strijken niet over de print heen strijken.

Longsleeves

Onze longsleeves zijn van 100% katoen en worden speciaal voor ons geproduceerd in Nederland. De longsleeves zijn beschikbaar in de maten 50-164. De maten 50-92 hebben op de schouder knoopjes, zodat het hoofdje van uw kindje er makkelijk door heen kan. 

OH0085-UIL-LS

Datasheet

Produktievorm
Handmatig
Materiaal
Katoen
1e laag print
Watergebaseerde pigmentinkt
Thema
Dieren
Ontwerp van
Ole Hansom studio

Specifieke referenties